Translate

31 Mayıs 2013 Cuma

Ne demeli bilmem ki?

Yorum yapılamayacak kadar uzun ve güzel hikayesi...



KÜÇÜK KEDİYE SICAK BİR YUVA ARANIYOR

GÜZEL GÖZLERİ EVİNİZE HUZUR GETİRSİN Mİ?

İSTANBUL
iletişim:0 537 968 959 91









''Tuğçe keskin''Yolda 2 aylık dişi bir kedi buldum. Tek başına korumasız bir halde görünce dayanamadım eve aldım. Yaklaşık 2 haftadır bende. Çok hareketli, çok cana yakın ve çok şeker bir pisicik. Ayrıca çokta sağlıklı. Fakat evde hamster ve muhabbet kuşum olduğu için bir ömür bakamıyorum. Bir ömür bakabilcek bir aileye sahiplendirmek istiyorum.



29 Mayıs 2013 Çarşamba

Yorumsuz


Ne desem :)

YUVA ARIYOR...







Bir anne birkaç gün boyunca iş yerinizin kapısına gelip acı acı miyavlıyor gözlerinizin içine bakarak,sizi çağırıyor...Peşine düşüyorsunuz sonra bir bakıyorsunuz ki otoparkta doğurduğu bebeklerine ulaşamıyor ve yanına vermeniz için çocuklarını emzirebilmek için sizden yardım istiyor...
Anne ve bebeklerin hikayesi böyle şimdi bebekler 2 aylık oldular üç erkek iki kız karabibercikler hepsi de.Güvenilir ve ömürlük ailelerini arıyorlar.Eğer bu mucizelerden birine yuvanızı açmak isterseniz mesai saatleri için de ilanda ki telefon ile irtibat kurabilirsiniz.

28 Mayıs 2013 Salı

HER KARE. BİR HİKAYE...

ELİNİZE SAĞLIK NATIONEL GEOGRAPHIC İÇİN FOTOĞRAF ÇEKENLER
 
 
BİR SOLUK BİN MUTLULUK

YAŞAMAK BÖYLE BİRŞEY

DİSİPLİN ŞART

HAYATA BAKIŞ

 


özgürüm ben


Savurur yelemi rüzgar
Güneş kanat çırpar üzerimde...
Yağmur sabırsız beklemekte.
Özgürüm ben.
Bir çiğ damlasında
Özgürüm
Ağacımın kovuğunda

BU NE GÜZELLİK!

Sweety! Honey! 
Bu ne güzellik!
Kederli mi sevinçli mi bilemediğim!
Dokunmak, kucaklamak istediğim!
Bu ne güzellik!
Bir damla keder mi var yüzünde!
Acının gölgesi mi!
Her ne ise çok şey katmış sana
Bu ne güzellik!

27 Mayıs 2013 Pazartesi

Bu nasıl bir çelişki

Bakınca bu vahşi, bu yırtıcı, bu korkunç hayvanlara koskoca bir hikaye canlandı hayalimde. Bir pençe darbesiyle bizi yok edebilecek güçte...
Yırtıcı, yabani. vahşi...
Aynı zamanda ne kadar da sevimli, yavrusuna nasıl da şevkatli,,,
Yavruya ne demeli? Güvende, mutlu...
Yırtıcılardan, yabanilerden, vahşilerden korunmak için onlardan birine sığınmış.
Bu nasıl bir çelişki?


Resim: Nationel geographic




sadece yaşamak için

Neye bakıyor ve ne düşünüyor?

Öldurmeye programlanmış. Sadece yaşamak için...

Sıcak bir yuva ARAMIYOR

Çünkü onun sıcak bir yuvası var. Tıpkı bir zamanlar tüm evcillerin olduğu gibi...

Biz evcilleştirdik onları ve bizi karşılıksız bir sevgiyle sevmelerini sağladık...

Sonra süs eşyası gibi evlere alındılar ve pek çoğu sokağa atıdılar.

Yuva aranıyor? Peki kime göre bir yuva?

sıcak bir yuva arıyorum

 
Yuva arayan haftamız devam ediyor Mehmet Bey diyor ki "Bahçede buldum bu küçük beyi. İsmini şimdilik Duman koydum. Çok akıllı ve sevimli. Tahminen 1,5 aylık. Yer:İstanbul/Erenköy. Tel:0532 620 69 09"

Kedim Alice

Beş yaşında bir kedim var. Adı Alice. Uzun süre bir aileyle yaşayan tüm kediler gibi Alice de kendini insan sanıyor. Ben nerede oturursam o hemen yakınımda oturuyor. Ben uzanırsam o da uzanıyor. Ben yemek yersem o da yiyor. Alice beni izliyor...
Alice sosyal bir kedi değil. Bu benim suçum. Onu henüz bir bebekken sosyalleştirmem gerektiğini gerçekten bilmiyordum. Bebekken başka bir hayvanla karşılaşmadı. Ne bir köpek ne bir kedi... Tek gördüğü o günlerde hayatta olan jako papağanımdı ki Alice ne yazık ki ondan da pek hoşlanmazdı. Her aklına geldiğinde gider papağanın kafesinin altında durmaksızın dolanır, Jako'mun moralini alt üst ederdi. O da korkunç bir kanat çırpmayla alırdı öcünü ve bu durumda Alice hızla alt kattaki köşesine koşardı.
Jako öldükten sonra Alice başka hayvan görmedi. Öyle yalnız ki... Bize yaklaşıyor, bizi sevmeye çalışıyor. Tüm güdüleri yarım kaldı. Zamanı geldiğinde, başka kedilerle karşılaştırdığımızda, hatta yalnız kalmasın diye eve erkek bir kedi almaya çalıştığımızda korkunç tepkiler verdi.
Alice değil başka bir kediydi sanki. Dört, beş kedi geldi gitti eve. Çok denedik ve en sonunda vazgeçtik. Alice hiçbirini istemedi... Hepsiyle kavga etti.
Şimdi bizimle arkadaşlık etmeye çalışıyor, evdeki muhabbet kuşunun kafesinin yanından ayrılmıyor. Ona zarar verebileceği Alice'in aklına bile gelmiyor. Civcivleri bile seviyor. Ama bir kedi ya da köpek görmesin, canavara dönüşüyor...